مطالب روانشناسی

مطالب روانشناسی

مطالب روانشناسی

مطالب روانشناسی

بوسپیرون

بوسپیرون Buspirone چیست ؟
بوسپیرون Buspirone نوعی داروی ضد اضطراب است که با تاثیر گذاری بر روی مواد شیمیایی خاصی در مغز می تواند باعث کاهش استرس و اضطراب شود.این دارو می تواند سایر علائم اضطراب را نیز کاهش دهد مانند : ترس و وحشت ، دل شوره ، تحریک پذیری ، پرخاشگری ، سرگیجه و افزایش ضربان قلب . بوسپیرون Buspirone نباید با داروهای ضد روانپریشی اشتباه گرفته شود و اثراتی کاملا متفاوت دارد. همچنین اولین تاثیرات مصرف این دارو می تواند دو الی سه هفته به طول بیانجامد .


بوسپیرون – عوارض + تداخل دارویی Buspirone
موارد منع مصرف بوسپیرون Buspirone :
در صورتی که هر کدام از شرایط زیر را دارید ، برای اطمینان از اینکه مصرف این دارو برای شما بی خطر است ، با پزشک خود مشورت کنید.

اگر به بوسپیرون Buspirone حساسیت دارد
در صورتی که در 14 روز گذشته داروهای مهار کننده MAO مصرف کرده اید
اگر بیماری کلیوی دارید
 در صورتی که هرگونه بیماری کبدی داید
در صورتی که باردار هستید و یا در حال برنامه ریزی برای حاملگی هستید/
اگر در دوران شیردهی هستید و به نوزاد شیر می دهید
در صورتی که الکل مصرف می کنید
اگر اعتیاد دارید
مصرف بوسپیرون در بارداری
مصرف بوسپیرون در رده B بارداری  قرار دارد ولی در دوران بارداری ممکن است برای سلامت جنین و مادر مضر باشد . توصیه می شود در دوره مصرف این دارو از روش های پیشگیری از بارداری مطمئن مانند کاندوم استفاده کنید و در صورتی که متوجه بارداری ناخواسته خود شدید ، با پزشک تماس بگیرید و به طور خودسرانه مصرف دارو را قطع نکنید.

مصرف بوسپیرون در دوران شیردهی
معلوم نیست که آیا بوسپیرون از طریق شیرمادر به بدن نوزاد منتقل می شود و می تواند برای سلامت نوزاد مضر باشد یا خیر . در دوران شیردهی نباید به صورت خودسرانه  بوسپیرون مصرف کنید و اگر مجبور به مصرف این دارو هستید ، توصیه می شود طبق نظر پزشک خود رفتار کنید.

توجه : بوسپیرون می تواند آزمایشات تشخیصی پزشک را تحت تاثیر قرار داده و باعث اشتباه در تشخیص شود. 48 ساعت قبل از هرگونه آزمایش پزشکی ، بوسپیرون مصرف نکنید و در زمان آزمایش ، مصرف این دارو را به پزشک اطلاع دهید.
در صورت فراموش کردن مصرف دارو چه کنم ؟

در صورتی که مصرف یک وعده از داروی خود را فراموش کرده اید ، به محض یادآوری ، دوز خود را مصرف کنید و زمان مصرف بعدی را به تناسب زمانی به تعویق بیاندازید . در صورتی که به نوبت بعدی بسیار نزدیک هستید‌، دوز فراموش شده را رها کنید.




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.